Etimesgut Hurdacı

Hurda Aluminyum

Hurda çeşitlerine göre daha değerli ya da daha az değerlidir. Hurda sektöründe değerli hurdalar kategorisinde bakır, çinko, alüminyum, demir ve diğer metallerde yer almaktadır. 

Fiyatlandırma yaparken bu kategoriler çok önemlidir. İlginç bir şekilde hurdacıların kendi kafalarına göre fiyat verdiğini düşünürüz. Ancak durum hiç de öyle değildir. Hurda fiyatı hurdanın borsada işlem gördüğü düzeyi belirler. Londra Metal Borsası hurdanın işlem merkezidir.

Hurda değeri nasıl belirlenir?

Fiyatı belirleyen bir diğer konu ise hurdanın değerini belirlemedir. Mesela bakırı kablodan soyarsanız daha yüksek fiyatlıdır. Ama kabloyu yakar o şekilde bakırı içinden çıkartırsanız daha düşük fiyata satılacaktır.

Geri dönüşüme ne kadar uygun olursa o hurdanın fiyatı da o kadar artacaktır.

Ankara’da hurdalarımı değerlendirebileceğim bir yer var mı?

Aktürk Metal hurdacısında hurdalarınızı değerlendirebilirsiniz. Aktürk Metal, Ankara’nın çeşitli bölgelerinden hurda toplamaktadır. Web adresi ise https://ankarasincanhurdaci.com‘dur. Sincan bölgesine 150 Km mesafeye kadar hizmet vermektedir. 15 yıllık tecrübeye sahip olan Aktürk Metal hurdalarınızı en iyi değerlendirebileceğiniz yerlerden biridir.

Hangi bölgelerde hizmet vermektedir?

Ankara’nın 25 ilçesi bulunur. Nallıhan ve Kızılcahamam ilçeleri hariç 23 ilçesinde hizmet vermektedir.

Ayaş’a gittiğinizde Ayaş hurdacısı, Çankaya ya gittiğinizde Çankaya hurdacısı Etimesgut’a gittiğinizde Etimesgut hurdacı olarak hizmet vermektedir.

 

Etimesgut Ankara’nın en büyük 5. nüfus yoğunluğuna sahip ilçesidir. Birçok insan hurdalarını değerlendirmek ve paraya dönüştürmek isteyebilir ve Etimesgut hurdacı taleplerinizi karşılayacaktır. Etimesgut bölgenizdeki hurdalarınızı Etimesgut hurdacı olarak değerinde alacaktır. Sadece Etimesgut bölgesinde değil diğer bölgelerde de hizmet vermektedir.

Hurdalarınız her hurdacıda aynı fiyatta mıdır?

Maalesef ki değildir. Her hurdacı daha fazla kâr elde edebilmek için kilo bazında birim fiyatları daha düşük tutabilirler. Kulaktan kulağa fiyatlar bile değişebilir. Biri şu fiyata veriyor bende bu fiyattan vereyim gibi git gide düşen fiyatlar ile karşılaşabilirsiniz. Günümüzde artık her şeyin değerlendiği ve geri dönüşüm sayesinde tekrar kullanılabilir hale geldiğini düşündüğümüzde hurdaların anlamı daha da çok değerleniyor.

 

Ekonomiden doğaya hurdaların geri dönüşümleri çok önemli bir konudur. Bakırın, alüminyumun, çinkonun, demirin geri dönüştürülerek yeni bir ürün elde etmek mümkündür. Bu üretim sayesinde doğaya ve ekonomiye sağlanan katkının önemi tartışılmazdır. Ankara Sincan hurda yaptığı işin bilincinde olarak hurdaları gerektiği gibi ayırır ve değerlendirir. Geri dönüşümün farkında olan marka anlayışı ile hurdaları toplar.

Hangi Ürünler Hurda Değeri Taşır?

Alüminyum: Alüminyum hurdalar genellikle plastik ve cam ürünler geri dönüştürülebilir malzemelerden ayrılmazlar buda geri dönüşümde sadece çöp niteliği taşır. Alüminyum alımını her hurdacı yapmaz. Ancak Etimesgut hurdacısı alüminyum hurdalarınızı değerlendirmek için doğru bir adrestir.

Bakır: Bakır ne kadar geri dönüşüme uygunsa o kadar fiyatı yüksek olur. Yakılmış bir kablodan çıkan bakırın değeri daha düşüktür.

Çinko: Başka elementler ile birleştiği gibi tek başına da kullanılabilen bir elementtir.

Demir: En değerli elementlerden birdir. Yeryüzünde en fazla bulunabilecek elementlerdir. Geri dönüşümde ayrıştırılan demir birçok alanda kullanım yeri bulmaktadır.

Kablo hurdalar: İçinde bakır ya da metalleri bulunan kablolardır. İçindeki metale göre değerlendirilir.

Krom hurdalar: Krom hurdalar deri sektöründe kullanılır ve deriye uzun süre kullanım özelliği sağlar. Metalurji alanında da oldukça kullanım alanı fazladır.

Sarı (pirinç) hurda: Bakır ve çinkonun karışımından elde edilir ve birçok kullanım alanı vardır. Elektronik, nalbur iye, sıhhi tesisat, armatürler, denizcilik, pirinçten üretilen eşyalar gibi alanlarda kullanılırlar.

Kitap hurdası, fabrika bozumu ve sökümünden çıkan hurdalar, inşaat malzemeleri gibi birçok hurda çeşidi için Aktürk Metal’i arayabilirsiniz.

Hurda Ödemeleri Nasıl Yapılır?

 Hurdanız değerine göre hesaplandıktan sonra nakit ödeme yapılır.

Ankara Sincan Hurdacı - Aktürk Metal Hurda

Yıllık Tecrübe
+ 0
Mutlu Müşteri
+ 0
Uzaklığa Kadar Hizmet
0 KM
Alüminyum - Demir - Bakır - Sarı - Pirinç - Lastik - Kablo

HER TÜRLÜ HURDANIZ NAKDEN DEĞERİNDE ALINIR.​